kjøpe brukt iphone - An Overview

Wiki Article

iceUng er perfekt for deg less than 29 år som vil ha mye details for pengene. Du får 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og information du ikke bruker opp rulles automatisk more than til neste måned med Details Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et must for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor every smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

iceUng 3GB er perfekt for alle underneath 29 år som synes det er fint med litt data til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB facts i Norges nye mobilnett ice+

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et need to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Mobil 16GB er mobilabonnementet for more info deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et have to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Lagrer informasjon rundt bruk av nettsiden og annen reklame fileør besøk av siden. Vise suitable reklame for brukere basert på brukerprofil

Normal slitasje har ingen påvirkning på mobilens funksjonalitet, og alle funksjoner er grundig testet og du kan være trygg på at den fungerer helt optimalt. B-graderte mobiler har en lavere pris enn A-graderte mobiler og her er det derfor penger å spare for deg som kunde

iceUng er perfekt for deg under 29 år som vil ha mye knowledge for pengene. Du fileår 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og information du ikke bruker opp rulles automatisk above til neste måned med Information Rollover.

Ta en titt på fordeler og ulemper og velg din favoritt! Apple iPhone 12 tilbyr en eksepsjonell pakke med ytelse, kameraegenskaper og skjermkvalitet.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page